Norsk English Deutsch Francais
 



  Nettkamera
Live! Klikk for større bilde

  Hovedpartner


  Samarbeidspartnere

















LOFOTEN GOLF LINKS

Nærheten til storhavet, de spisse Lofotfjellene og det stadig skiftende arktiske lyset gir deg mer en bare en runde med golf. Få, om noen bane gir denne kombinasjonen av golf og mektig natur. Nå kan du også bo hos oss!


Golf i midnattsol - spill 144 hull om dagen
Overnatting
Café Hull 19
Medlemskap og Spillerettsaksje

Golfkurs

Grupper og arrangementer
Fakta og Lokalisering

Rikt fugleliv
Lofoten Golf Links er et funn for fugleinteresserte. Havørn, rype, tjeld, stær, ender og sjøfugl som skarv, havsule og ærfugl ses daglig på banen. Det hekker storlom, smålom, småspove og storspove på eller i umiddelbar nærhet av banen. Er du heldig kan du også se den sjeldne svarthalespoven. Hvert år ser vi også store flokker med trekkfugler som kortnebbgås og grågås ved banen.

Golf i midnattsol - spill 144 hull om dagen -

Fra midten av mai til begynnelse av august kan du spille golf hele døgnet. Som eneste bane i verden har vi 24 timer sollys i over 2 måneder. Du rekker 144 hull på 24 timer, om du klarer å holde deg våken!

Lofoten Golf Links blir ofte sammenlignet med kjente linksbaner i Skottland. Den ligger på en slette ved havet åpent mot nord. Den er krevende og utfordrende med havet i spill på 8 av 9 hull. Forskjellen er at vår bane er på 68º nord.

Overnatting - bo på golfbanen-

Vi har en hytte, samt 3 leiligheter og 6 rom til leie i Klubbhuset. Totalt 30 sengeplasser. Leilighetene har egen terrasse og utsikt mot golfbanen og midnattsola. Golfbanen ligger midt i Lofoten og er ypperlig som utgangspunkt for å oppleve resten av Lofoten. Overnatting med frokost, rimelige priser. les mer her: Overnatting ved Lofoten Golf LInks

Cafè Hull 19 – serveringssted med alle rettigheter-

Våren 2005 åpner vi Cafè Hull 19 i klubbhuset. Stedet har 50 sitteplasser, samt uteterasse og møterom for 20 personer. Kafeen er åpen for alle! Vi ønsker å være et attraktivt lokale for selskaper og ulike begivenheter.

Medlemskap og Spillerettsaksje-

Medlemskap fra kr 400,- for barn og kr 980,- for greenfee-medlemskap. Fullt medlemskap eller firmaspillerett krever kjøp av fritt omsettelige spillerettsaksjer. Se egen info under "Medlemskap" i menyen.
Medlemskap og spillerett

Golfkurs - kombiner golfkurs og Lofotferie-

Gjennom hele sesongen arrangerer vi golfkurs for nybegynnere og erfarne golfere. Se egne prisgunstige kurspakker med overnatting. Våre kurs passer for alle. Erfarne instruktører.

Kurs for nybegynnere og erfarne

Grupper og arrangementer-

Vi arrangerer firmagolf og turneringer. Besøk oss i forbindelse med din konferanse i Lofoten. Tilbud for både trenede og ”ferske” golfere. Golfskøy og midnattssolgolf for grupper med varighet fra 2 timer og mer.
Les mer her: Event for din bedrift!

Fakta og lokalisering-
Fakta:
· Seaside linksbane. Par 31 - 9 hull –2048 m fra hvit tee.
· Klubbhus med overnatting, kafe, pro-shop, møterom og kølleutleie.
- Camingplass 500 meter fra golfbanen
· Driving range, putting & pitching green.
· Nybegynnerkurs, firmaturneringer og arrangementer
· Sesong: fra og med mai til og med oktober.

Lokalisering:
Ved Hov på Gimsøy, som er 45 km sørvest for Svolvær og 50 km nordøst for Leknes. Følg E10 og ta av ved Sundklakkbrua eller Gimsøybrua på Gimsøy.Nord bredde 68º 20,5’ Øst lengde 14º 08,0’

Veikart
Kart 2

Les mer om transport til banen med buss og taxi, samt generell turistinformajson om Lofoten : Lokalisering og transport til banen









Se mer
     
Klapp Media